Testimonial

Peter Hukom

Profielfoto van Peter Hukom

Procesondersteuner bij team Maatschappelijke Zorg

"Bij de VRK kan ik mijn talenten volledig benutten. Daardoor blijf ik me ontwikkelen."

Ooit begonnen als medewerker Personeel & Organisatie is Peter vorig jaar overgestapt naar team VSO (Vroeg Signalering Overleg personen met verward gedrag). Dit is onderdeel van het cluster Maatschappelijke Zorg van de GGD. De nauwe samenwerking binnen het team met ketenpartners als GGZ, Brijder en politie maakt zijn werk meer dan uitdagend.

Midden in de maatschappij staat hij met dit werk. Hij ziet zichzelf als een spin in het web als het gaat om bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van de inwoners van Kennemerland. Daarbij faciliteert en ondersteunt hij het team bij zowel meldingen over zogenaamde vroegsignalering als met uitvoerende taken, zoals gezamenlijke huisbezoeken. “Met onze ketenpartners kijken we kritisch naar wat de cliënten van onze doelgroep nodig hebben,” zegt Peter. “Wanneer we de signalen vroegtijdig kunnen oppakken, kunnen we adequate hulp / zorg inzetten.” Het motto van VSO is dan ook: klein, snel en samen.

Het komt goed uit dat Peter naast zijn werk ook actief is als netwerkcoach. Bij een dynamische organisatie als de VRK kan hij zodoende zijn talenten volledig benutten. Waardoor kansen ontstaan die hem helpen zich te blijven ontwikkelen.

Werken bij de VRK volgens Peter