Testimonial

Ron de Rijk

Profielfoto van Ron de Rijk

Manager Veilig Thuis Kennemerland

"Ik wilde van 'meer betekenis' zijn voor de maatschappij."

Een paar jaar geleden is Ron de Rijk op zijn 53ste een compleet nieuwe wereld binnengestapt. Vanuit het bedrijfsleven kwam hij via zijn netwerk terecht in de zorg, in zijn geval bij Veilig Thuis. Dat paste precies bij de fase in zijn leven, de behoefte van 'meer betekenis' te willen zijn voor de maatschappij.

Alles was nieuw èn interessant voor Ron: “De inhoud van het werk (veiligheid binnen gezinnen), het werkveld met politie, Openbaar Ministerie, gemeenten en ketenpartners; alles moest ik leren. Zelf ben ik geen inhoudelijk professional, maar ik faciliteer onze medewerkers zodat zij de gezinnen kunnen helpen.” Want de mensen van Veilig Thuis doen enorm goed werk. Zij staan gezinnen bij waar sprake is van huiselijk geweld of kindersmishandeling.

Het werkveld binnen de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) is dus zeer divers en er bestaat voor medewerkers voldoende gelegenheid een heuse carrière op te bouwen. Ron geeft tot slot mee: “Heb je het gevoel 'iets' te willen doen voor de samenleving waarmee je ook nog je boterham kunt verdienen, kijk dan eens naar de mogelijkheden die de VRK biedt.”

Werken bij Veilig Thuis

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een vacature alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen en kwaliteiten.